Met welke browsers kan ik Karify gebruiken?

Karify is een moderne web-applicatie, te gebruiken met de meest moderne browsers en op een verscheidenheid aan devices. Karify ondersteunt de nieuwste versies van de genoemde browsers en besturingssystemen.

Ondersteunende browsers zijn:

Belangrijk:
Microsoft internet Explorer 11 wordt niet langer meer ondersteund. Je kunt gebruik maken van één van de bovengenoemde browsers. Indien je niet de beschikking hebt over een van de bovengenoemde browsers, raden we je aan om contact op te nemen met de ICT helpdesk of systeembeheerder binnen jouw organisatie.

Naast de desktops is Karify onder andere te gebruiken via onderstaande devices:

• Apple iPad en iPad Mini
  • iPhone en iPod touch
  • Telefoons en Tablets met Android 5.0+