Mijn verhaal - Inrichting

Mijn verhaal - Inrichting

Als organisatie ben je vrij om te bepalen hoe "Mijn verhaal" in SDB ECD wordt opgebouwd.  Op die manier structureer je de onderdelen (vraag/antwoord) naar eigen wens.

1. Autorisatie

Om toegang te krijgen tot het stambestand "Mijn verhaal" dien je de gelijknamige permissie te activeren in de functierol, module "Beheer".  Je kent er rechten toe om te lezen, schrijven en/of wijzigen in het stambestand.



Wil je dat een gebruiker "Mijn verhaal" kan zien / registreren op cliëntniveau?  Ken dan ook die permissie toe in module "Cliënten".



2. Stambestand

In het stambestand "Mijn verhaal" kan je de structuur bepalen.
  1. Voeg een nieuwe (sub)vraag toe.
  2. Bepaal de volgorde van de (sub)vragen via de pijltjestoetsen van de betreffende (sub)vraag.
  3. Vul een zogenaamde placeholder in (dit is een verduidelijkende tekst die in het (lege) antwoordveld van de (sub)vraag zal worden getoond.
  4. Markeer een (sub)vraag als primaire vraag.  Antwoord op primaire (sub)vragen zullen altijd getoond worden bij de cliënt; de andere (sub)vragen kan een gebruiker inzichtelijk krijgen door te kiezen voor [Toon alle vragen].
    P.S.: als er geen enkele (sub)vraag als primair is gemarkeerd, wordt alles als dusdanig beschouwd en dus meteen getoond.
  5. Markeer een (sub)vraag als actief.  Inactieve (sub)vragen worden nooit getoond.

    • Related Articles

    • Mijn verhaal - Registratie

      In het zorgplan van de cliënt kan je "Mijn verhaal" van de cliënt inzien of registreren. Dit doe je via het menu Beeldvorming - Mijn verhaal. Via [Wijzigen] kan je alle vragen van een antwoord voorzien. Aan de linkerkant vind je de structuur van de ...
    • Koppeling met Zorgdomein - Inrichting

      In SDB ECD kun je gegevens verzonden vanuit Zorgdomein inzien en overnemen. 1. Laat weten dat je de koppeling in gebruik wenst te nemen De koppeling met Zorgdomein moet geactiveerd en geconfigureerd worden. In Koppeling met Zorgdomein - Ingebruikname ...
    • Onderzoek / Meting

      Vraag: Wat betekenen de opties "overslaan" , " uitgevoerd" en "niet uitgevoerd"? Antwoord: Overslaan: ik doe de meting nu niet, maar later. De meting blijft in mijn cliëntagenda staan als reminder. Uitgevoerd: de meting is uitgevoerd en klaar. De ...
    • Handleiding Medewerkerportaal (+ HH)

      Handleiding Medewerkerportaal (+ HH)
    • Inrichtingsdocument Autorisatie op basis van planning

      Inrichtingsdocument Autorisatie op basis van planning