Mogelijke gevolgen door Rollen & Rechten

Een aantal rechten heeft specifieke gevolgen:

Verlofcorrectie

Om de optie verlofcorrecties op een verlofkaart van een medewerker aan te zetten dient het volgende recht aangevinkt te worden.

Eigen verlof goedkeuren

Om een medewerker het recht te geven om zijn eigen uren/verlof/declaraties goed te keuren dient het juiste recht aangevinkt te worden.

Dit recht maakt het mogelijk om het door de manager eigen ingeleverde diensten en/of aangevraagde verlof door de manager zelf goed te laten keuren.

Dit recht moet als rol aangemaakt worden.

Als leidinggevende geregeld wordt via "contract manager", dan is het niet mogelijk om je eigen verlof goed te keuren.

Kwalificaties beheren

Om “kwalificaties” te kunnen bewerken in de personeelsinformatie kan het recht “personeelsinformatie wijzigen” aangevinkt worden.

Via het personeelsscherm is het nu mogelijk om bij medewerkers kwalificaties toe te voegen of te bewerken.