Personeelsgegevens

In het rapport Personeelsgegevens worden de medewerkers getoond met NAW gegeven en de bijbehorende contractinformatie.

• Het kan voorkomen dat medewerkers meerdere regels hebben, dit heeft te maken met de contractformatie.

Het rapport kan op maand basis getoond worden per individuele medewerker of op organisatie niveau.

Het rapport is beschikbaar gemaakt voor ‘Toon in browser’ en ‘CSV’.

Na het selecteren van een medewerker, organisatie en maand kan er gekozen worden voor Toon in Browser en CSV. Het volgende wordt dan getoond.

Voorbeeld Toon in Browser

Het rapport bevat veel informatie en kan door middel van de scroll balk verder bekeken worden.