Peuters aan de juiste vakantieperiode hangen #Backoffice

Om ervoor te zorgen dat de peuters in de juiste vakantieperiode niet op de presentielijst en in het ouderportaal staan kan de locatie gekoppeld worden aan een regio. Hierdoor weet het systeem welke vakantieperiode voor welke locatie geldt.

Hoe

Locatie koppelen aan een regio

Een locatie moet aan een regio gekoppeld worden. Dit zorgt ervoor dat het systeem voor bijvoorbeeld de peuters laat zien die op die locatie zitten de juiste vakantieperiode.

1. Ga naar Onderhoud > Locaties
  2. Open de locatie
  3. Selecteer de juiste Schoolregio
  4. Kies voor Opslaan