Producten & Feedback > Opdrachten

Waar kan ik de opdracht(en) vinden?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’.
  3. Je ziet een overzicht van alle beschikbare opdrachten.
  4. Filter de opdrachten desgewenst door op de juiste periode te filteren en in de zoekbalk bovenaan een thematag te selecteren.
  5. Klik op de afbeelding van de opdracht om deze te bekijken.

Hoe vind ik de juiste opdracht?

1. Klik op het submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’.
  3. Selecteer in het filter menu de gewenste periode(s) om gekoppelde content zichtbaar te maken (standaard staat alleen de actuele periode aan).
  4. Het is mogelijk de zoekresultaten verder te verfijnen door 1 of meer thema’s te selecteren in de themabalk bovenaan.