Profiel ouder - App instellingen

Meldingen ontvangen

Bij meldingen ontvangen kan de ouder aangeven of het gewenst is om meldingen te ontvangen van berichten vanuit de groep.

Voor media en berichten kan apart worden aangegeven of er meldingen verstuurd moeten worden en van welk type.

Face ID & Pincode

Via face ID & pincode kan worden aangegeven of de ouder wil inloggen met Face ID en/of pincode.

De pincode kan hier ook ingesteld worden.|

Daarnaast is het mogelijk om aan te geven na hoeveel tijdsbestek de app hierom vraagt wanneer de app wordt afgesloten.
Als een ouder bijvoorbeeld een andere app op de telefoon opent en daarna teruggaat naar de ouderapp dan bepaalt deze instelling wanneer er weer om pincode of face ID wordt gevraagd.

Over deze applicatie

Hier wordt informatie gegeven over de app zoals de versie en over de telefoon waarop de app is geïnstalleerd.

Privacy beleid

Door hier op te klikken, opent de app het privacy beleid van de organisatie.