Aan doelen gekoppelde rapportages

Aan doelen gekoppelde rapportages

In het zorgplan kan een rapportage aan een doel (PDA, MIKZO, OMAHA) zijn gekoppeld.  Dat is zelfs aan te bevelen, zodat je de evolutie van een bepaald doel makkelijk via de rapportages op kan volgen.

Wil je graag weten welke rapportages aan een doel zijn gekoppeld?  Ga in het zorgplan dan naar het tabblad "Vandaag" of "Doelen" en klik op het icoontje voor de gekoppelde rapportages.  Het icoontje is enkel zichtbaar als er aan dat doel ook daadwerkelijk rapportages zijn gekoppeld.


Je krijgt dan een overzicht (gesorteerd van recent naar oud) van alle rapportages die aan dat doel zijn gekoppeld.

    • Related Articles

    • Mikzo actie aanpassen

      Vraag: Wij kunnen de actie binnen mikzo niet aanpassen. Er verschijnt een melding dat er rapportage aan gelinkt is. Antwoord: Het klopt dat dit niet mogelijk is. Er is gerapporteerd op deze actie en dan kan er niet zomaar een wijziging gedaan worden. ...
    • Veld bestemming aanpassen

      Vraag: Waar kan ik het veld Bestemming in de rapportages aanpassen? Antwoord: Binnen Codetabel Rapportagebestemming.
    • Time/SOAP/SOEP

      Vraag: Hoe een Time/SOAP/SOEP rapportage toe te voegen? Antwoord: Als voorbeeld TIME Ga naar "Beheer". Onder Codetabel "Rapportage titel" kun je een nieuwe rapportage toevoegen. Onthoud de code. Vervolgens kun je via Parameter "Rapportagetitels met ...
    • Zorgverlener intern toevoegen aan het clientteam

      Vraag: De knop opslaan mist als een gebruiker een zorgverlener intern wil toevoegen aan het clientteam. Hij lijkt uitgegrijst/wit i.p.v. oranje wat hij normaal is? Antwoord: Wanneer de gebruiker ook een rol kiest, is de knop wel zichtbaar.
    • Handleiding Applicatiebeheer

      Hier vind je de Handleiding Applicatiebeheer.