Regio's / locaties aanpassen in toetserbeheer

In het tabblad Regio's / Locaties kan de beheerder locaties aanmaken voor de agenda's van de toetsers.

In dit voorbeeld zijn er 2 fysieke locaties aangemaakt maar het is eventueel ook mogelijk om (online) ruimtes aan te maken. Een locatie kan aangemaakt worden door rechtsonder op het + icoontje te klikken.

Er zal een pop-up getoond worden waar de naam van de locatie en desgewenst een adres ingevuld kan worden (indien er op 1 locatie verschillende toets locaties zijn.