Registreren voor Karify

Om zorg te kunnen verlenen binnen Karify heb je eerst een account nodig. Met dit account kun je lid worden van één of meerdere online behandelomgevingen (Healthspaces). Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende afdelingen van een zorginstelling zijn. Zodra je een Karify account hebt en lid bent van de Healthspace, kun je inloggen op deze beveiligde online behandelomgeving.

Een account als zorgprofessional binnen de Healthspace

Je kunt de (functioneel) beheerder van de Healthspace of iemand van het secretariaat/zorgadministratie vragen om jou uit te nodigen voor de Healthspace. Je ontvangt dan een mail met de uitnodiging om lid te worden van de Healthspace. Via de link in deze mail (Uitnodiging accepteren) kun je een nieuw account aanmaken (als je nog geen account hebt) of inloggen om toegang te krijgen tot de Healthspace (als je al wel een account hebt).

Werkt jouw praktijk of instelling nog niet met Karify? Vraag dan een abonnement aan of neem contact op met ons via sales@karify.com

Je hebt een uitnodiging gekregen om toegang te krijgen tot de Healthspace. Wat nu?