Release 292 (27-5-2024)

Release 292 (27-5-2024)

Release 291 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 292 is zojuist op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 292 gaat op 10 juni in productie en bevat: 3 aanpassingen, 1 nieuwe functionaliteit, 3 doorontwikkelingen en 7 opgeloste bugs. Hieronder vertellen we je er alles over.

De uitlevering van releases vindt altijd in de avond plaats.


AANPASSINGEN

Rapporten

Kindaanwezigheidsoverzicht

  • Toevoeging statussen kinderen

In het rapport 'kindaanwezigheidsoverzicht' is er een status kolom toegevoegd. Hierin worden de statussen van de kinderen getoond. Zo is nu makkelijker in een overzicht te zien welke kinderen afwezig zijn.

Verlofcorrecties

  • Namen medewerkers toegevoegd

In het rapport 'Verlofcorrecties' is er een kolom toegevoegd waarbij de namen worden getoond van de medewerkers.


Vervallen bovenwettelijk verlof

  • Uitleg toegevoegd aan rapport

In het rapport 'Vervallen bovenwettelijk verlof' is er een uitleg toegevoegd hoe het rapport gelezen moet worden.


NIEUWE FUNCTIONALITEITEN

Instellingen

Startdatum nieuwe groep toevoegen

  • Bij Instellingen / Systeeminstellingen / Organisaties is het mogelijk gemaakt om een startdatum toe te voegen voor een nieuwe groep.


DOORONTWIKKELINGEN 

Levensfasebudget

Er zijn nog 3 onderdelen die in de aankomende sprints toegevoegd gaan worden aan het levensfasebudget:

  • Seniorenverlof omzetten naar Levensfasebudget
  • Uitbetalen van levensfasebudget
  • Android App

Zodra deze onderdelen toegevoegd worden, zal dit vermeld worden in de release notes.

BKR aanpassing vanaf 1-7-2024

De eerste interne testfase is afgerond, maar heeft nog verbetering nodig om getest te kunnen worden door de klanten.
Wij verwachten in de aankomende weken de tweede interne testfase te kunnen afronden en dat klanten vanaf 10 juni via hun eigen acceptatie omgeving dit kunnen gaan testen. Dit zal dan ook vermeld worden in de release notes.

Startdatum groep

In deze release is het mogelijk gemaakt om een startdatum mee te geven aan een groep. Voor de Quebble Pro app is het nog niet gerealiseerd dat er geen diensten voor de startdatum ingeleverd kunnen worden. Dit zal zo spoedig mogelijk gerealiseerd worden.


OPGELOSTE BUGS

Instellingen

Rechten

  • Als het recht saldipaneel / jaaruren paneel uit stond, maar de instelling jaaruren paneel aan stond, dan werd dit alsnog getoond in de planning.
    Dit is aangepast, zodat het recht de instelling overruled. 

Adres toevoegen

  • Bij het toevoegen van een adres op vestigingsniveau, werd deze niet automatisch gekopieerd naar de onderliggende groepen als daar geen adres in stond. Dit is aangepast.

Personeel

Contract einddatum

  • Als er een handmatige aanpassing gedaan werd in het contract van een medewerker, dan werd er niet goed gekeken naar de bijbehorende contractgegevens. Hierdoor kon er onterecht een foutmelding getoond worden. Dit is aangepast.

Seniorenuren

  • Als er bij een medewerker het vinkje aangezet werd voor seniorenverlof, dan kon er een waarschuwingsmelding komen die niet correct was. De functionaliteit werkte wel correct, maar de melding is aangepast zodat er correct gekeken wordt naar de leeftijd.

Planning

Vervangen dienst

  • Het kon voorkomen dat er een verkeerde melding getoond werd bij het vervangen van een dienst. Dit is aangepast.

Werknemersportaal

Beschikbaarheid aanpassen

  • Bij het verwijderen van een gedeeltelijke beschikbaarheid via de webapplicatie, werd onterecht de verwijderde tijd nogmaals getoond in de pop-up bij het opslaan.  

Verlofkaart

  • Als een organisatie gebruikt maakt van de instelling 'Dagen tonen bij (buffer)compensatie', dan werd dit niet toegepast in het werknemersportaal. Dit is aangepast.   


Verder zijn er diverse klantgerichte tickets opgelost. Deze zullen via de conversatie in het serviceportaal gecommuniceerd worden.

Deze release notes zijn terug te vinden in het kennisportaal, waar tevens een PDF is toegevoegd. 


    • Related Articles

    • Release Proces

      Het uitleveren van opgeloste bugs en nieuwe features zal verplaatst worden van de dinsdagavond naar de maandagavond De dinsdag na de live release zal de nieuwe release op de acceptatie omgeving gezet worden met de nieuwe opgeloste bugs en/of features ...
    • Release 298 (19-8-2024)

      Release 297 is zojuist op de productie omgeving geplaatst Release 297 Release 298 is een "Wist je dat?" release notes met handige informatie en links. De uitlevering van release 297 vindt in de avond plaats tussen 18.30 - 20.30 uur. Release 298 In ...
    • Release 300 (16-9-2024)

      Release 299 is zojuist op de productie omgeving geplaatst Release 299 Release 300 is op de acceptatie omgeving geplaatst en kan getest worden. Release 300 gaat op 30 september in productie en bevat: 1 spotlight, 1 doorontwikkeling en 3 opgeloste bug. ...
    • Release 297 (5-8-2024)

      Release 296 is zojuist op de productie omgeving geplaatst Release 296 Release 297 is op de acceptatie omgeving geplaatst en kan getest worden. Release 297 gaat op 19 augustus in productie en bevat: 1 spotlight, 2 nieuwe functionaliteiten, 1 ...
    • Release 293 (10-6-2024)

      Release 292 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 293 is zojuist op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 293 gaat op 24 juni in productie en bevat: 1 aanpassing, 1 doorontwikkelingen en 5 opgeloste bugs. Hieronder vertellen we ...