Rollen

Via Instellingen > Rollen kan een rol worden toegevoegd door onderaan op de knop “Rol toevoegen” te klikken.

Vervolgens kan er een naam worden ingegeven van de rol in het veld “Rol naam”. Daaronder kunnen de rechten worden aangeklikt die van toepassing mogen zijn voor deze rol. Zijn de rechten aangezet, dan kan de rol opgeslagen worden met de knop “Rol toevoegen”.