Samenvoegen groepen Quebble Kindplanning en Personeelsplanning (web)

Samenvoegen groepen Quebble Kindplanning en Personeelsplanning (web)

In de Quebble Kindplanning is het mogelijk om een geplande samenvoeging in te voeren.
Nadat deze ingevoerd is, wordt deze door middel van een * getoond in de Quebble Personeelsplanning.

Samenvoeging invoeren in de Quebble Kindplanning

Onder “Samenvoegen groepen” worden alle samenvoegingen getoond en kunnen nieuwe samenvoegingen toegevoegd worden.

Na het klikken op de knop Toevoegen samenvoeging wordt de volgende popup scherm getoond

Hierbij is het belangrijk dat zowel de dagen aangevinkt worden als de tijden ingevoerd worden. Indien één van de twee niet is ingevuld, zal de samenvoeging niet doorgevoerd worden in de Quebble Kindplanning.

Nadat de samenvoeging is ingevoerd, wordt er in de Quebble Personeelsplanning een * getoond bij de desbetreffende groep(en) en data. Met de mouse over wordt getoond waar de kinderen naar toe zijn samengevoegd of vandaan zijn samengevoegd.