Template voor 'Ruildag goedkeuren' en 'Ruildag afkeuren' wijzigen

Template voor 'Ruildag goedkeuren' en 'Ruildag afkeuren' wijzigen

Wat

Het kan voorkomen dat er in de template voor de automatische e-mail die wordt verzonden na het goedkeuren, óf na het afkeuren van een ruildag, een foute verwijzing naar de datum zit. Het gevolg is dat de ouder dan een e-mail van bijvoorbeeld een goedgekeurde ruildag ontvangt, zonder dat daarin de datum wordt vermeld. Dit kan eenvoudig worden opgelost door de templates aan te passen.

Hoe

1. Ga naar Instellingen > Templates > E-mailtemplates
  2. Selecteer de betreffende e-mailtemplates, over het algemeen één van onderstaande:
  • KP - Ruildag - Goedgekeurd
  • KP - Ruildag - Afgekeurd

Bij het openen van de templates moet daar {NieuweDatum} staan en niet {Datum} zodat bij de ruildag naar de juiste, nieuwe datum wordt verwezen.