Uitzendbureau

Bij Instellingen / Uitzendbureaus is het mogelijk om uitzendbureaus toe te voegen.
Hieraan kunnen de uitzendkrachten gekoppeld worden. Deze uitzendkrachten zijn door de hele organisatie in te zetten in de planning door middel van de oproeppool.

Toevoegen uitzendbureau

Door op de volgende knop te klikken is het mogelijk om een uitzendbureau toe te voegen.

Voer de gewenste naam in om vervolgens met de knop 'wijzigingen opslaan' de nieuwe uitzendbureau op te slaan.
Deze staat onderaan de pagina.

Toevoegen uitzendkracht

Selecteer het gewenste uitzendbureau waar een nieuwe uitzendkracht toegevoegd moet worden.
Na het selecteren verschijnt er een tweede kolom.

Door bij Uitzendkracht op de '+' te klikken, kan de naam ingevoerd worden.
Ook hierbij is het belangrijk om onderaan de pagina de knop 'wijzigingen opslaan' te gebruik.

De uitzendkracht is nu ingevoerd en inzetbaar via de Oproeppool.