Uurtarief bestaand pakket wijzigen

Vaak veranderen de pakketten per nieuw kalenderjaar. Hiervoor hoeft geen nieuw pakket aangemaakt te worden. Deze nieuwe uurtarieven kunnen ingevoerd worden in de bestaande pakketten.

1. Ga naar Onderhoud > Pakketten
2. Open het pakket dat aangepast moet worden
3. Vul een Ingangsdatum in onder tarieven. Hiermee wordt er automatisch een einddatum gegeven aan de oude tarieven
5. Vul de nieuwe tarieven in voor alle categorieën
6. Klik op Opslaan

LET OP! Nieuwe uurtarieven kunnen alleen per de eerste van de maand ingaan.