Vaste gezichten criterium rapport

In het “Vaste gezichten criterium”- rapport wordt per groep aangegeven of deze voldoet aan de vaste gezichten criterium.
De vaste gezichten criterium is gebaseerd op de wetgeving vanuit de wet IKK

Vaste gezichten en groepen kinderopvang

Het rapport is het beste te gebruiken in PDF of Toon in browser. In beide opties zijn de iconen die aangeven wat er aan de hand is gemakkelijk te lezen.

De volgende iconen kunnen in het rapport getoond worden:

De betekenissen van de iconen staan erbij, waardoor het rapport makkelijk te lezen is.

Een medewerker kan niet gekenmerkt worden als vast gezicht binnen Quebble Personeelsplanning. Het vaste gezicht wordt bepaald aan de hand van de ingeplande medewerkers en de leeftijden van de kinderen die gepland staan op de groep.