Vestigingen / Groepen vergrendelen

Bij Instellingen / Bulkmutaties / Planning vergrendelen kunnen groepen/vestigingen handmatig vergrendeld worden.

Om onder andere gebruik te maken van het jaar verlof overzetten is het belangrijk dat hier een controle plaats vindt.

De groepen van de vestigingen in de planning moeten vooraf vergrendeld zijn door middel van het slotje in de planning. Deze controle is altijd nodig. Het kan voorkomen dat er vestigingen met terugwerkende kracht zijn ingevoerd of door een stroomstoring er weken alsnog niet vergrendeld zijn.

Klik op Instellingen / Bulkmutaties / Vestigingen Groepen vergrendelen / Planning vergrendelen.

Er kan een selectie gemaakt worden op basis van:

·        Vestiging

o   Hierbij kan per vestiging of eventueel per groep de planning vergrendeld worden waarbij dit nog niet gedaan is.

·        Datum

o   Hierbij kan per datum aangegeven worden welke planning vergrendeld wordt.

Planning vergrendelen

·        Selecteer op basis van vestiging of datum.

·        Er wordt een overzicht getoond van vestigingen of datum.

·        Selecteer de desbetreffende vestiging/datum (afhankelijk van de gekozen selectie).

·        Klik op het slotje.

·        De desbetreffende vestiging/datum is vergrendelt.

Als de planning niet vergrendeld is kunnen de weken van de medewerker niet voor het hele jaar definitief gemaakt worden en daardoor kan het verlof niet worden overgezet naar het volgende jaar.