Waarom moet ik mijn geboortedatum invullen?

Je geboortedatum wordt gevraagd omdat de minimum leeftijd voor het gebruik van Karify 12 jaar is. Is een gebruiker onder de 12 jaar? Dan moet er toestemming worden gegeven door een ouder/verzorger of voogd.

Bij sommige Healthspaces wordt de geboortedatum gebruikt om gegevens uit verschillende systemen te synchroniseren. Het is dus belangrijk dat je de juiste geboortedatum invult, anders zal deze functionaliteit niet goed werken.