Weergave aanpassen in de catalogus

De catalogus kan op twee manieren worden weergegeven in het SDB leerplatform. U kunt schakelen tussen de beide weergaven met het weergave icoontje,  , in de rechter bovenhoek.
  1. als lijst met kleine tegels
  2. als grote tegels naast elkaar
Rechts in beeld kan een kolom (on)zichtbaar gemaakt worden met filters via het icoontje . Met deze filters kunnen cursussen sneller gevonden worden in de catalogus.
Via het icoontje  kunnen de cursussen die zichtbaar zijn in uw weergave worden gedownload als een lijst in een pdf bestand. Indien u geen filters gebruikt zal de gehele catalogus in het pdf bestand worden exporteert.

Lijst met grote tegels

Lijst met kleine tegels