Ziekmeldingen

In het rapport Ziekmeldingen wordt er een overzicht getoond van de ziekmeldingen in de geselecteerde periode.

Het rapport is alleen op vestigingsniveau te gebruiken.

Na het selecteren van een vestiging en de gewenste periode, kan er gekozen worden om het bestand te tonen in de browser, PDF of CSV.
Het CSV bestand is handig om eventueel te kunnen filteren.

Personeelsnummer: Dit is het personeelsnummer van de medewerker.
Naam: Hier wordt de naam van de medewerker getoond.
Aanmaakdatum: Dit is de datum waarop iets veranderd is aan de ziekmelding.
Soort: Hier staan twee dingen ziekmelding of herstelgeschiedenis.
Ziekmelding: De volledige ziekmelding van begin tot eind.
Herstelgeschiedenis: zijn alle wijzigingen die tijdens die ziekmelding gedaan zijn in Quebble.
Startdatum: De datum waarop een ziekmelding start of de datum waarop iets veranderd aan de ziekmelding.
Einddatum: Dit is de datum waarop de ziekmelding volledig eindigt.
Tijd: Het tijdstip waarop de ziekmelding ingaat (indien dit is ingevoerd).
Kalenderdag: Hoeveel dagen is de medewerker ziek.
Ziekte %: Dit is het percentage dat de medewerker ziek is.
Herstel %: Dit is het percentage dat de medewerker hersteld is.
Reden: Hier wordt de eventuele reden van ziekmelding getoond.