Accreditatie foutcodes PE-Online

Op de supportpagina Accreditatie Service gebruiken kun je meer lezen over de Accreditatie functionaliteit. We lichten je hier toe welke foutcodes er kunnen optreden en wat ze betekenen.

Accreditaties Status inzien

Medewerkers kunnen in hun eigen Portfolio de status bekijken van accreditaties om te zien of de punten voor de geaccrediteerde modules toegekend zijn.
Als beheerder kun je zowel in de medewerker Portfolio als in de module (Catalogus-item), de accreditaties en de accreditatie instellingen inzien.
Je kunt daar de verschillende statussen bekijken en of de accreditatiepunten wel/niet verwerkt zijn bij PE-Online:

Accreditatie Status 'In behandeling'

In sommige gevallen kan de verwerking wat langer duren. In enkele gevallen kan deze status blijven hangen, neem in dat geval contact op met de supportafdeling door rechtsboven te klikken op de knop Ticket toevoegen.

Accreditatie Status 'Mislukt'

PE-Online genereert een foutmelding als de accreditatie niet kan worden verwerkt. Deze foutmelding wordt in het SDB Leerplatform getoond.
Klik op het pijltje (rechts) om de foutcode te laten weergeven.

Voorbeeld:

Foutcodes

1. Arts op regel bestaat niet in PE - het registratienummer van een beroepsorganisatie is onjuist ingevoerd of niet geregistreerd bij PE-Online
  2. PE cursus ID is incorrect - het ingevoerde cursus ID komt niet voor bij PE-Online. Je kunt controleren of het deze juist is door het op te vragen bij de e-learning aanbieder.
  3. PE module bestaat niet - de ingevoerde module ID komt niet voor bij PE-online. Je kunt controleren of deze juist is door het op te vragen bij de e-learning aanbieder. De module ID kun je aanpassen door de regel te selecteren en op 'bewerken' te klikken in de Accreditatie instellingen van het betreffende Catalogus-item.
  4. Zie je een andere foutmelding? Neem dan contact op met de supportafdeling door rechtsboven te klikken op de knop Ticket toevoegen.