Accreditatie instellingen

In het SDB Leerplatform kun je als beheerder de accreditatiegegevens invoeren voor een een e-learning en/of klassikale opleiding.  De accreditatiegegevens hoef je alleen maar in te vullen als dit om eigen content gaat of die van een externe aanbieder. Voor het content van de SDB Groep wordt dit automatisch doorgevoerd.
Voordat je gebruik kunt maken van de Accreditatie service moet een koppeling actief zijn. Navigeer hiervoor naar de supportpagina: Accreditatie service in het SDB Leerplatform te gebruiken
Accreditatiegegevens invoeren
Het instellingsscherm is een overzicht van alle CursusID's en loopnummer. Per beroepsorganisatie moet er een regel aangemaakt worden:
Navigeer naar Catalogus -> open de Catalogus item -> klik op Accreditatie instellingen.
Klik op de plus-knop (rechtsonder) om het invoerscherm te openen.

In het geopende invoerscherm vul je de volgende gegevens in:
  1. Het Cursus ID en/of Module ID in die je hebt ontvangen van PE-Online;
  2. jullie eigen instellingsnaam bij Instelling;
  3. de looptijd en het te behalen aantal accreditatiepunten
  4. klik rechtsboven op de knop Opslaan.
Zodra de medewerker de module start en het juiste BIG-registratienummer heeft ingevoerd, zal de medewerker de accreditatiepunten verkrijgen na het behalen van de module.