Analyse > Leerontwikkeling

Hoe bekijk ik mijn persoonlijke (leer)voortgang?

• Kies in het linker hoofdmenu het groene onderdeel ‘Analyse’
  • Klik op het tabblad ‘Leerontwikkeling’
  • Selecteer een start- en einddatum om de gewenste periode in te stellen. Je krijgt een overzicht te zien van het aantal Producten, Feedback en Interacties in de geselecteerde periode
  • Klik op een onderdeel om deze te openen en de betreffende inhoud in detail te bekijken (bijvoorbeeld interacties)