Leer- & Ontwikkelscan prepareren

Leer- & Ontwikkelscan prepareren

Leer- & Ontwikkelscan als Product aanmaken 

Voordat je een Leer- & Ontwikkelscan gaat preparen dien je hiervoor een product aan te maken via Productbeheer. Navigeer voor meer informatie naar Product aanmaken.

Leer- & Ontwikkelscan preparen

Voor eerdere stap die je moet doorlopen voor het prepareren van een Leer- & Ontwikkelscan hebben we een supportpagina beschreven. Klik op een stap om de pagina te openen.
  1. Start- & Afsluitscherm teksten instellen.
  2. Kenmerken aanmaken.
  3. Vragenlijst aanmaken.
  4. Meetmomenten instellen
  5. Gebruikers koppelen

Leer- & Ontwikkelscan als Template gebruiken of Overschrijven 

Via Productbeheer heb je de mogelijkheid om een Leer- & Ontwikkelscan als Template in te stellen (om een kopie te maken) of te Overschrijven:


Let op! Een L&O scan hoef je niet te kopiĆ«ren als de resultaten voor meerdere groepen worden bijgehouden. Deze resultaten worden anoniem weergegeven en gaan niet mee als je het kopieert of overschrijft naar een nieuwe Leer- & Ontwikkelscan. Het advies is om de scan alleen te kopiĆ«ren of overschrijven als het voor een specifieke doelgroep wordt gebruikt waarvan alleen voor die doelgroep de resultaten nodig zijn. 

Template inschakelen:

Deze schakelaar zet je aan als je de Leer- & Ontwikkelscan als kopie wilt behouden. Op basis van een template kun je een nieuw product maken. 
Let op! Als je 'template' hebt ingeschakeld dan is deze Leer- & Ontwikkelscan niet zichtbaar voor deelnemers die hieraan gekoppeld zijn. 
Geef een template geen naam met daarin het woord 'template' of 'kopie' omdat deze naam ook wordt overgenomen als je een nieuw product maakt op basis van de template. 

Overschrijven

Met deze functie kun je de bestaande content van een Leer- & Ontwikkelscan overschrijven naar een nieuwe. De resultaten en deelnemers worden dan niet mee gekopieerd. Dit principe werkt hetzelfde als bij het overschrijven van Community content.



    • Related Articles

    • Leer- en Ontwikkelscan invullen

      Wat is de Leer- & Ontwikkelscan en hoe werkt het? Ga naar werk- en leervormen. Klik in het keuzescherm op de leer- en ontwikkelscan. Kies welke leer- en ontwikkelscan je wil invullen. Klik onderaan het startscherm in het actuele meetmoment op de knop ...
    • Wat is de Leer- & Ontwikkelscan en hoe werkt het?

      Wat is het? De Leer- & Ontwikkelscan is een online tool waarmee de ontwikkeling van jou en jouw team door middel van een online vragenlijst op verschillende thema’s zichtbaar wordt gemaakt. Hoe werkt het? Ga naar Werk- en leervormen op het SDB ...
    • Kracht- en ontwikkelpunten bekijken

      1. Ga naar kracht en ontwikkelpunten en kies vervolgens de gewenste groep: 2. Klik op de gewenste sessie: 3. Kies dan voor stap 4: 'Resultaten bekijken. 4. Hier worden de kracht- en ontwikkelpunten zichtbaar.
    • Start- en afsluitschermtekst instellen

      Hoe stel ik een start- en afsluitschermtekst in? Klik in het menu op het onderdeel ‘Schermteksten’ (onder 'Inrichting' in het hoofdmenu). Klik op de pijl om de balk open te klappen. Nu kan je de tekst van het startscherm- en of eindscherm ...
    • Certificaat opvragen en printen

      In de video hieronder wordt uitgelegd hoe je je certificaat kan opvragen: Hieronder wordt tekstueel uitgelegd hoe je je certificaat kan opvragen en printen: U heeft, als medewerker, een door de organisatie aangeboden scholing met goed gevolg ...