Resultaten invoeren beoordelaar

Op het dashboard kan via de tegel Resultaten invoeren kan een beoordeling ingevoerd worden. Hieronder de verschillende opties die gebruikt worden:
  • Het aantal beoordelingen invoeren die voor je klaar staan
  • Bekwaamheden bekijken waar je als beoordelaar aan gekoppeld bent
  • Zoeken naar medewerkers waarbij je een beoordeling hebt gedaan of wilt gaan doen

Als je op de tegel klikt zijn er 2 mogelijkheden:

• Openstaande aanvragen
  • Medewerkers beoordelen

Openstaande aanvragen

In het tabblad Openstaande aanvragen zie je beoordelingen die voor jou zijn klaargezet om te gaan beoordelen.

Medewerkers beoordelen (let op dit kan alleen als je de Toetser rol hebt)

Als je handmatig een medewerker wilt gaan beoordelen kan dit via het tabblad Medewerkers beoordelen. Zoek de betreffende gebruiker op en klik op de activiteit die je wilt gaan beoordelen.

Vul het beoordelingsformulier in en klik op Indienen om het op te slaan.