Certificaat opvragen en printen

In de video hieronder wordt uitgelegd hoe je je certificaat kan opvragen:

Hieronder wordt tekstueel uitgelegd hoe je je certificaat kan opvragen en printen:

U heeft, als medewerker, een door de organisatie aangeboden scholing met goed gevolg afgerond. U wilt het certificaat opslaan en/of printen.

• U doet dit via uw Resultaten in uw Portfolio.
  1. Kies menuoptie Portfolio Selecteer de optie Resultaten

Een behaald certificaat kan gedownload worden door op de 3 puntjes rechts naast het certificaat te klikken.

1. U slaat het certificaat op in PDF-format op uw computer.
  2. U kunt het certificaat daarna openen en printen.