Deelnemers inschrijven

U kunt als beheerder, manager of planner één of meerdere deelnemers inschrijven voor een klassikale opleiding. Selecteer binnen de catalogus bij Selecteer type Klassikaal.

Klik binnen de catalogus op de gewenste opleiding waar u de deelnemers voor wilt inschrijven. Klik op het gewenste roosteritem.

Klik op op de button Inschrijven rechtsonder om deelnemers toe te voegen aan het gekozen roosteritem.

Deelnemer inschrijven bij vol rooster

Om een medewerker in te schrijven kiest u Iemand anders inschrijven. Voer de naam van de deelnemer in met een eventuele opmerking. Je kunt ook aangeven of er een bevestiging gestuurd wordt per e-mail. Indien wenselijk kan er ook nog na verwerking van deze deelnemer nog een medewerker ingeschreven worden. Na alles ingevuld te hebben klik rechtsboven op Inschrijven

Een inschrijving boven het maximumaantal betekent dat de inschrijving plaatsvindt op de wachtrij. Je ontvangt een melding Rooster is vol. Als je de deelnemer tóch inschrijft komt de deelnemer in de wachtrij te staan.

Interesse deelnemer training

Is er in de toekomst (nog) geen klassikale activiteit ingepland, dan kunnen deelnemers vooralsnog melden dat ze geïnteresseerd zijn in een opleiding.

Als de deelnemer op de button Ik heb interesse in deze training klikt ontvangt de deelnemer de melding ''Hiermee plaatst u zichzelf op de virtuele wachtrij. Op basis van getoonde interesse op deze wachtrij kan besloten worden in de toekomst een nieuwe sessie in te plannen.''

De beheerder kan via Beheer > Klassikaal > Virtuele wachtrij inzien hoeveel interesse is per opleiding.