Foutmelding dossier openen

Vraag:
Medewerkers van een rol kunnen wel cliënten opzoeken, maar daarna niet het dossier openen.
Melding: 403 not authorized

Antwoord:
Ga binnen de betreffende rol naar instellingen.
“Startscherm bij openen client” moet gevuld zijn.
Hierna kunnen de dossiers weer benaderd worden.

• Related Articles

• Foutmelding ophalen Vecozo

Vraag: Er verschijnt een foutmelding in de job Vecozo schakelpunt (VSP) ophalen berichten. Bijvoorbeeld: AW33 - M: Decentrale validatieservice: Fout bij request 502 Bad Gateway Antwoord: Probeer om het bericht handmatig in te lezen: Parameter 'De ...
    • Codetabel Hulpmiddel

Vraag: De codetabel hulpmiddel een waarde aangepast, maar de vorige waarde is nog zichtbaar in dossier. Antwoord: In de nacht draait de synchronisatie, de volgende dag is het wel correct zichtbaar.
    • Hoe groot mag een bestand zijn opdat het kan worden geüpload?

Het is op diverse plekken in SDB ECD mogelijk om bestanden te uploaden en op die manier toe te voegen aan het dossier van een cliënt. Een bestand mag maximum 100MB groot zijn. Het is verder slechts mogelijk om 4 bestanden per keer toe te voegen.
    • Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal
    • Handleiding DBC

Handleiding DBC