Hoe ziet de online omgeving eruit voor de cliënt?

Als je graag wilt weten hoe de online omgeving van de cliënt eruit ziet, kun je een account voor jezelf maken als cliënt. Hiervoor heb je wel een ander e-mailadres nodig dan het e-mail-adres dat je gebruikt voor je account als behandelaar.

Zo kun je precies zien hoe bijvoorbeeld de bibliotheek eruit ziet voor cliënten. Ook kun je nagaan wat de cliënt precies moet doen wanneer ze een uitnodiging krijgen voor Karify. Voor meer informatie over het aanmelden van een (test)cliënt, zie het artikeUitnodigen cliënten.

Wanneer je inlogt als cliënt, kun je niet ingelogd zijn als behandelaar, tenzij je in twee verschillende web-browsers werkt. Je kunt wel in 2 verschillende web-browsers op 2 verschillende accounts ingelogd zijn.