Inloggen #Ouderportaal

Elke ouder krijgt eigen inloggegevens. Wanneer er bij een ouder een e-mailadres bekend is in de Backoffice wordt de ouder automatisch aangemaakt als Systeemgebruiker. De ouder kan inloggen met het eigen e-mailadres en een zelf aangemaakt wachtwoord. Wanneer het wachtwoord is vergeten kan er geklikt worden op Wachtwoord vergeten. De ouder ontvangt een mail met instructie om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Uitleg

Inloggen voor ouders

1. Ga naar {organisatie naam}.kindplanner.nl
  2. Voer e-mailadres en wachtwoord in
  3. Kies voor Inloggen

Inloggen vanuit Backoffice

1. Ga naar Familie > Kind > open de betreffende kindkaart > kies voor de ouder
  2. Kies bovenin voor Inloggen als Ouder > Inloggen namens (...)
  3. Kies in de pop-up voor Oke