Kan ik het e-mailadres van mijn cliënt inzien en/of wijzigen?

Kan ik het e-mailadres van mijn cliënt inzien en/of wijzigen?

In Karify kunnen cliënten zelf bepalen welk e-mailadres zij gebruiken voor het aanmaken en beheren van hun Karify account, en zij kunnen dit e-mailadres zelf inzien en wijzigen. Als zorgprofessional kun je dit niet namens de cliënt inzien of wijzigen.

In het artikel Account en profielinstellingen voor cliënten staat beschreven hoe zij hun eigen accountinstellingen kunnen beheren.