Mijn cliënt kan de opdracht(en) niet vinden

Je kunt een opdracht of module voor je cliënt inplannen. Zodra een nieuwe opdracht is ingepland, ziet de cliënt deze op het Werkblad van de Healthspace.

Ingeleverde opdrachten

De cliënt kan alle ingeleverde opdrachten terugzien in Mijn dossier

Jij kunt de ingeleverde opdrachten vinden door te navigeren naar het cliëntdossier. Onder het kopje Afgeronde opdrachten vind je alle ingeleverde opdrachten.

De cliënt heeft de Healthspace gevonden, maar hier staan geen opdrachten klaar

• Controleer of je de opdracht hebt ingepland voor de cliënt. Het is mogelijk dat je de opdracht wel hebt klaargezet, maar nog niet volledig hebt ingepland. In het artikel Behandeling/opdracht inplannen kun je alle stappen nalopen.

• Controleer of je de opdracht hebt ingepland in dezelfde Healthspace als waarin de cliënt is aangemeld. Je kunt de Healthspace herkennen aan het logo en de naam bovenin het scherm.
    Klik op het pijltje om naar een andere Healthspace te navigeren.

Mocht je cliënt de ingeplande opdrachten toch niet vinden, neem dan gerust contact op met onze Helpdesk.