Peer Feedback Community archiveren

Hoe archiveer ik de inhoud van een Peer Feedback Community?

In Het Leerplatform is het mogelijk een Peer Feedback Community te archiveren. Alles (interactie, bronnen, opdrachten en producten) wordt dan in een zip-bestand aangeboden. Dit zip-bestand kun je op een gewenste locatie op jouw computer opslaan.

1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Productbeheer’

2. Klik op de gewenste community met het drop down pijl en klik dan op archief

3. Wacht tot het popup-venster verschijnt en klik op ‘Download’.

Het bestand slaat zich automatisch op en klik nadien op sluiten.