Rode meting in clientagenda verwijderen

Rode meting in clientagenda verwijderen

Vraag:
Bij een client staat een meting (in het rood) in de agenda die al is uitgevoerd en niet kan worden gewijzigd. Hoe krijgen we die meting uit de agenda?


Antwoord:
Zolang binnen een meting of onderzoek een onderdeel de status "overgeslagen" heeft, blijft dit terugkomen.
Totdat de meting is uitgevoerd.

De volgende opties zijn mogelijk:
De waarde kan nog gevuld worden en opgeslagen worden.
Er kan gekozen worden voor "niet uitgevoerd" met de schuifknop in de meting/onderzoek.






    • Related Articles

    • Meting uit agenda verwijderen

      Vraag: Hoe kun je een geplande meting verwijderen uit de agenda? Antwoord: Dit kan onder de betreffende meting. De geplande meting kan verwijderd worden.
    • Agenda afspraken verwijderen

      Vraag: Ik kan geen agenda afspraken verwijderen? Antwoord: Je kunt alleen de afspraken verwijderen waar ze zijn aangemaakt. Bijvoorbeeld een meting met een terugkeerpatroon: Dit kan aangepast worden bij de betreffende meting, onder de tab Metingen.
    • Onderzoek / Meting

      Vraag: Wat betekenen de opties "overslaan" , " uitgevoerd" en "niet uitgevoerd"? Antwoord: Overslaan: ik doe de meting nu niet, maar later. De meting blijft in mijn cliëntagenda staan als reminder. Uitgevoerd: de meting is uitgevoerd en klaar. De ...
    • Handleiding Clientagenda

      Handleiding Clientagenda
    • Tijdregistratie / fiatteren

      Vraag: Tijdregistratie / fiatteren wat betekenen de rood gearceerd regels? Antwoord: Het betekent dat de tijden elkaar overlappen. Je kunt ze dan ook niet fiatteren. Na aanpassing van de tijden moet het wel lukken om te kunnen fiatteren.