Inloggen SDB OuderApp #OuderApp

App Store en Google Play Store
De SDB OuderApp kun je downloaden in de App Store en Google Play Store, zoek op SDB OuderApp of KindPlanner OuderApp:

Inloggen
De eerste keer zal na het opstarten van de OuderApp het aanmeldproces gevolgd moeten worden. Voer of de organisatiecode in of scan de QR code. Beide kunnen opgehaald worden via het Ouderportaal <organisatienaam.kindplanner.nl>

Na de eerste inlog volgen er drie stappen:
- instellen van de pincode (5 cijfers) *
- Face ID toestaan of weigeren
- meldingen toestaan: media of berichten (keuze: geen, e-mail, push of e-mail & push) **

Instellen van de pincode:

Meldingen toestaan:

Voor Media en Berichten heb je de volgende opties:

Vervolgens opent de homepagina van de OuderApp.

Instellingen later weer aanpassen
Na het inloggen is het mogelijk om de net ingevoerde instellingen weer aan te passen.
Op de homepagina klik je Rechts bovenaan op het poppetje > vervolgens opent het scherm persoonlijke gegevens, bij App Instellingen kun je de meldingen, Face ID & Pincode aanpassen.

* bij Persoonlijke gegevens > App instellingen > Face ID + Pincode > authenticatie >
kun je aangeven wanneer de pincode weer in beeld moet komen (keuze: onmiddellijk, 1 minuut, 5 minuten en 15 minuten)

** bij Persoonlijke gegevens > App instellingen > meldingen ontvangen
kun je het toestaan van de meldingen op een later tijdstip veranderen