Verwijderen in Berichtenverkeer

Verwijderen in Berichtenverkeer

Vraag:

Is het mogelijk om een selectie van berichten te verwijderen in Berichtenverkeer > Importeren? Je kan wel alle of losse berichten selecteren, maar hiermee kan je alleen kiezen om deze te printen?


Antwoord:
Nee, dit is niet mogelijk.

Het is een bewuste keuze geweest, om te voorkomen dat alles per ongeluk alles weg is.

Het is dan helaas niet terug te halen door ons.

Dit moet dan via het zorgkantoor weer aangevraagd worden.



    • Related Articles

    • Agenda afspraken verwijderen

      Vraag: Ik kan geen agenda afspraken verwijderen? Antwoord: Je kunt alleen de afspraken verwijderen waar ze zijn aangemaakt. Bijvoorbeeld een meting met een terugkeerpatroon: Dit kan aangepast worden bij de betreffende meting, onder de tab Metingen.
    • Meting uit agenda verwijderen

      Vraag: Hoe kun je een geplande meting verwijderen uit de agenda? Antwoord: Dit kan onder de betreffende meting. De geplande meting kan verwijderd worden.
    • AW35 / AW39 intrekken

      Vraag: Hoe/waar trek ik een AW35 / AW39 in? Antwoord: Goedgekeurde AW35 en AW39 berichten kunnen ingetrokken worden binnen het clientdossier, clientoverzicht / berichtenverkeer. Of via berichtenverkeer / totaaloverzicht.
    • Rode meting in clientagenda verwijderen

      Vraag: Bij een client staat een meting (in het rood) in de agenda die al is uitgevoerd en niet kan worden gewijzigd. Hoe krijgen we die meting uit de agenda? Antwoord: Zolang binnen een meting of onderzoek een onderdeel de status "overgeslagen" ...
    • Handleiding WMO

      Handleiding WMO