02-05-2023 Release Notes

Vragen vanuit onze servicedesk

·       Twee vragen vanuit onze servicedesk voor organisaties die géén gebruik maken van een HRpakket:

o   Bij Instellingen / Systeeminstellingen staat de knop Contractmanagers (afbeelding 1). Zouden organisaties die hiervan gebruik maken, dit aan ons willen laten weten via een ticket in ons serviceportaal.

o   Bij het handmatig toevoegen van een medewerker staan diverse CAO’s. Zouden organisaties ons willen laten weten van welke CAO’s zij gebruik maken. Dit kan via een ticket in onze serviceportaal.

Functies

·       Rapporten

o   De indeling van rapporten is onderverdeeld in categorieën (afbeelding 1):

§  Management

§  Oproeppool

§  Personeel

§  Planning

§  Uren

§  Verlof / Speciaal verlof / Ziekte

o   De categorieën staan ingeklapt en kunnen door te klikken op de categorie geopend worden.

o   De rapportages die getoond worden zijn afhankelijk van de ingestelde rechten per gebruiker.

·       Werknemersportaal

o   Het is mogelijk gemaakt om bij het indienen van een declaratie op basis van Organisatorische Eenheid te kiezen tussen verschillende dienstverbanden.

o   Dit is een instelling die aangezet kan worden via Instellingen / Systeeminstellingen /- Werknemersportaal instellingen / “Werknemer mag contractformatie bij declaratie kiezen” (afbeelding 2)

Fixes

·       Export Cobra

o   Het exportbestand voor de koppeling met Cobra is aangepast.

§  Om het bestand te versturen moet het bestand bij Cobra geüpload worden als .XLS bestand, niet als CSV. bestand.

·       Activatiemails

o   Het kon voorkomen dat nieuwe medewerkers niet automatisch de activatiemail voor het werknemersportaal ontvingen.

o   Hierin hebben wij een aanpassing gedaan, zodat dit niet meer voorkomt.

·       Instellingen

o   Het recht ‘Verlofcorrectie beheren’ was alleen beschikbaar als de medewerker ook rechten had over de gehele organisatie. Dit is aangepast.

o   Het recht ‘Begin saldo aanpassen’ was alleen beschikbaar als de medewerker ook rechten had over de gehele organisatie. Dit is aangepast.

·       Managementportaal

o   Indien er een declaratie door een manager werd ingevoerd bij een medewerker dat reeds uit dienst is, werd deze niet getoond in het declaratie overzicht. Dit is opgelost.

·       Oproeppool

o   Het kon voorkomen dat de knop inplannen onterecht aanstond. Dit is aangepast

·       Rapporten

o   Kindaanwezigheidsoverzicht

§  Er zijn een aantal wijzigingen in het Kindaanwezigheidsoverzicht rapport:

§  De benaming is aangepast naar ‘Kindaanwezigheidsoverzicht’;

§  De kolommen gepland en gerealiseerd staan nu naast elkaar;

§  De tijdnotatie staan nu normaal weergegeven;

§  Overbodige kolommen die niet van toepassing waren zijn verwijderd.

o   Gewerkte uren per medewerker per locatie

§  Het aantal compensatie uren stond niet altijd correct in het rapport vergeleken met de verlofkaart. Dit is aangepast.

o   Overzicht gewerkte uren per persoon (iedereen)

§  Het kon voorkomen dat er een onterechte foutmelding werd getoond. Dit is opgelost.

·       Personeel

o   Organisaties die de instelling ‘Personeelsgegevens beheren’ aan hebben staan, konden de wijzigingen die zij maakten niet opslaan. Dit is aangepast.

·       Verlof

o   Verlofaanvragen die afgehandeld werden zonder goed te keuren of te weigeren werden als goedgekeurd getoond in de planning, werknemersportaal en de app. Dit is aangepast.

o   In de PDF van de verlofkaart werden de correcties niet getoond als er bufferuren aanstaat.

·       Urenverwerking

o   De uren van een uitzendkracht werden niet meer getoond in de urenverwerking. Dit is opgelost.

·       Ziekte

o   Het tonen van de status ziekte was niet altijd correct. Dit is aangepast.

Verder zijn er diverse klantgerichte en styling tickets opgelost. Dit zal via de conversaties gecommuniceerd worden.