04-07-2023 Release Notes

Functies

·       Rapport

o   Er is een nieuw rapport gemaakt Rooster rapport.

§  Dit rapport is te vinden in de subcategorie ‘Planning’ (afbeelding 1).

o   In dit rapport worden de diensten weergegeven zoals deze oorspronkelijk in een bezettingsrooster staan (afbeelding 2).

o   Er zijn 3 opties om het rapport weer te geven (afbeelding 3):

§  Basis van bezettingsroosterdata

§  Basis van gerealiseerde data

§  Basis van bezettingsroosterdata en gerealiseerde data

o   Als bijlage is er een handleiding toegevoegd.

·       Organisaties - einddatum

o   Indien een vestiging of groep een einddatum kreeg, bleven geplande diensten in de toekomst op de planning staan.

o   Het is nu mogelijk gemaakt dat de geplande diensten in de toekomst automatisch worden verwijdert nadat er een einddatum is ingevoerd (afbeelding 4).

o   Als bijlage is de handleiding toegevoegd.

Fixes

·       Inloggen

o   Indien een werknemer driemaal het wachtwoord verkeerd had ingevoerd, kwam er een melding dat het account geblokkeerd is voor 5 minuten.

o   Als een medewerker binnen de 5 minuten alsnog probeerde in te loggen bleef de tijd op 5 minuten staan. Dit is aangepast door nu het aantal minuten te laten zien dat de medewerker nog moet wachten (afbeelding 5).

·       Instellingen

o   Rollen & Rechten / Rechten per gebruiker

§  Het was niet mogelijk om het emailadres te wijzigen van de medewerker bij Rechten per gebruiker. Dit is opgelost.

·       Planning

o   Kind toevoegen knop is verwijderd

§  In het adviespaneel van de planning bestond de knop ‘Kind toevoegen’. Deze knop is verwijderd, omdat dit in combinatie met een kindplan softwarepakket niet werkt.

o   Samenvoegen

§  Als een groep is samengevoegd via Quebble wordt ook het personeel samengevoegd. Alleen werd een medewerker die speciaal verlof heeft niet op de samengevoegde groep getoond. Dit is aangepast.

·       Werknemersportaal

o   Bij het declareren van bovenwettelijk verlof werd het saldo getoond op basis van het totaal aan bovenwettelijke uren van alle jaren in plaats van het totaal aantal uren van alleen het huidige jaar. Dit is aangepast.

·       Rapport

o   Het rapport ‘Bovenwettelijk verlof overzicht’ is verwijderd, omdat deze niet voldeed aan de verwachtingen.

o   In de plaats hiervan is sinds de vorige release van 13 juni het rapport: ‘Vervallen bovenwettelijk verlof’ gekomen.

Verder zijn er diverse klant gerelateerde tickets opgelost. Dit zal via de servicedesk door middel van de conversatie gecommuniceerd worden.

Quebble Pro iOS

Er is een kleine update voor de Quebble Pro app voor iOS

·       In sommige gevallen was het mogelijk om een declaratie in te dienen of een dienst aan te maken op een groep en/of locatie die gesloten was. Dit is opgelost.

·       Op het rooster waren feestdagen alleen te zien als de medewerker op die dag ook daadwerkelijk ingepland stond. Feestdagen worden nu altijd getoond op het rooster, ook al staat de medewerker niet ingepland.