17-10-2023 Release Notes

Mededeling

De release wordt op 17 oktober 2023 in de avond op productie gezet.

Nieuw

·       Rapport

o   Er is een nieuw rapport beschikbaar: ‘Personeelsgegevens’

o   Deze is te vinden via Rapporten / Personeel / Personeelsgegevens (afbeelding 1).

o   Het rapport kan op maand basis getoond worden per individuele medewerker of op organisatie niveau. Het rapport is beschikbaar gemaakt voor ‘Toon in browser’ en CSV (afbeelding 2)

o   In het rapport worden de medewerkers getoond met NAW gegeven en de bijbehorende contractinformatie.

§  Het kan voorkomen dat medewerkers meerdere regels hebben, dit heeft te maken met de contractformatie.

·       Rechten

o   Er is een apart recht gemaakt om kwalificaties te beheren.

o   Via Instellingen / Rollen & Rechten / Personeelsinformatie / Kwalificaties beheren is dit recht te activeren (afbeelding 3).

o   Na het aanzetten van het recht zal onder het tabblad Personeel de knop ‘Kwalificatie beheren’ worden getoond (afbeelding 4).

o   Let op: Dit recht werkt alleen in combinatie met het recht ‘Personeelsinformatie opvragen’.

o   Het recht staat standaard uit.

·       Ziektedossier

o   In het ziektedossier van de medewerker stond de volgorde van oud naar nieuw.

o   Dit is veranderd van nieuw naar oud, zodat bovenaan altijd de meest recente ziekmelding staat (afbeelding 5).

Fixes

·       Managementportaal

o   Indien een medewerker een opmerking had geplaatst bij het inleveren van een dienst, kon het voorkomen dat de opmerking werd verwijderd na het goedkeuren van deze dienst door de manager.

o   Hierdoor kon de manager achteraf niet meer de opmerking teruglezen. Dit is aangepast.

·       Personeel

o   Ziektedossier

§  In het ziektedossier van de medewerker kwam er een foutmelding indien er een aansluitende ziekmelding werd ingevoerd. Dit is opgelost.

·       Planning

o   Als een ziektedienst van een medewerker vervangen werd, dan kon er een dienst alsnog toegevoegd worden bij de zieke medewerker op een andere groep. Dit is aangepast.

·       Rapport

o   Speciaal verlof rapport

§  Voor het Speciaal verlof rapport kon er gekozen worden om deze uit te draaien in een CSV bestand. Deze CSV optie is verwijderd, omdat de kleuren die gebruikt worden in het rapport niet werden getoond in het CSV overzicht. De opties ‘Toon in browser’ en ‘PDF’ zijn nog wel beschikbaar.

·       Verlofkaart

o   Bovenwettelijk verlof restant

§  In de verlofkaart stond nog de regel ‘Bovenwettelijk verlof restant’ in het potje subtotaal. Deze regel is verwijderd, omdat deze niet meer van toepassing is.

Verder zijn er diverse klantgerichte en styling tickets opgelost. Dit zal via de conversatie gecommuniceerd worden.