23-05-2023 Release Notes

Functies

·       Koppeling

o   Er is een nieuwe koppeling gemaakt tussen ‘Kindplanner’ en ‘Quebble Personeelsplanning’.

Fixes

·       Export Cobra

o   Het exportbestand voor de koppeling met Cobra is aangepast.

§  Om het bestand te versturen moet het bestand bij Cobra geüpload worden als .XLS bestand, niet als CSV. bestand.

·       Verlofcorrectie

o   Indien er een verlofcorrectie gedaan werd op ‘ingelezen buffercompensatie’ werd er een foutmelding getoond. Dit is opgelost.

·       Instellingen

o   Bij Instellingen / Systeeminstellingen / Basisinstellingen is er de optie om te kiezen om de verlofkaart af te ronden. Deze werkte niet correct en is aangepast.

§  De afronding t/m 0,50 (0:30uur) wordt naar beneden afgerond en afronding vanaf
0,51 (0:31 uur) wordt naar boven afgerond.

Verder zijn er diverse klantgerichte tickets opgelost. Dit zal via de conversatie gecommuniceerd worden.