27-07-2023 Release Notes

27-07-2023 Release Notes

 

Mededeling

In verband met de vakantieperiode zal de release van 15-8-2023 komen te vervallen. De eerst volgende release zal zijn op 5-9-2023.

 

Functies

·       Instellingen

o   Organisaties

§  Er is een nieuw veld toegevoegd bij vestigingen / adressen om een telefoonnummer toe te voegen (afbeelding 1).

§  Organisaties kunnen hier het telefoonnummer van de vestiging noteren, zodat dit uit eindelijk gebruikt kan gaan worden vanuit de Quebble Pro App.

§  De Quebble Pro App zal zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt.

·       Managementportaal

o   In het takenoverzicht van het managementportaal wordt de aanvraagdatum van de verlofaanvraag getoond (afbeelding 2).

·       Planning

o   Vervangen van diensten (dubbele planning)

§  Het kan voorkomen dat een vervangende dienst teruggeplaatst wordt bij de originele medewerker. Hierdoor kunnen overlappende diensten ontstaan bij de originele medewerker.

§  Er is een oranje kader gemaakt om duidelijk te tonen indien er een overlappende dienst bij een medewerker is (afbeelding 3).

·       Export

o   Voor de Cobra Export is de kolom ‘kostenplaats’ toegevoegd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fixes

·       Instellingen

o   Organisaties

§  Bij het knippen en plakken van vestigingen / groepen werd de organisatieboom onbruikbaar. Om verder te kunnen moest het scherm ververst worden. Dit is aangepast.

·       Planning

o   Samenvoegen groepen

§  Er kon een foutmelding optreden bij het samenvoegen van meerdere groepen. Dit is opgelost.

o   Printversie

§  Bij het printen van de planning werd het totaal aantal uur getoond, zonder de pauze er vanaf te halen. Dit is opgelost.

·       Verlofkaart

o   Bovenwettelijk verlof restant

§  In de urenverwerking stond de regel ‘Bovenwettelijk verlof restant'. Deze regel is verwijderd omdat deze niet meer van toepassing is.

o   Vitaliteitsbudget

§  In de verlofkaart kon Vitaliteitsbudget voorkomen. Deze regel is verwijderd omdat deze niet meer van toepassing is.

o   Spaaruren

§  Indien een medewerker geen gebruik maakt van spaaruren, dan wordt deze niet meer getoond bij compensatie en in de printversie van de verlofkaart.

·       Werknemersportaal

o   De melding die werknemers kregen bij het inleveren van diensten op een nog niet vrijgegeven planning is aangepast.

o   Voorheen kwam de melding: ‘Uw manager heeft deze planning nog niet vrijgegeven’, deze is aangepast naar ‘De planning is nog niet vrijgegeven’ (afbeelding 4).

·       Rapporten

o   Het ‘Rooster rapport’ kon een foutmelding geven als er meerdere bezettingsroosters actief zijn. Dit is opgelost.

 

Verder zijn er diverse klantgerichte en stylingtickets opgelost. Deze tickets zullen door de servicedesk via de conversatie gecommuniceerd worden.

 

 

 


    • Related Articles

    • Release 288 (2-4-2024)

      Release 288 gaat op 2 april 2024 in productie. Hieronder vertellen we je er alles over. SPOTLIGHT Op de acceptatie omgeving is er een preview te zien van de nieuwe huisstijl van SDB Quebble Personeelsplanning. Er zijn een aantal veranderingen ...
    • Release 294 (24-6-2024)

      Release 293 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 294 is op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 294 gaat op 8 juli in productie en bevat: 1 spotlight, 6 aanpassingen, 1 nieuwe functionaliteit, 5 opgeloste bugs en 4 ...
    • 22-11-2023 Release Notes Major Release Planning

      Mededelingen De afgelopen weken hebben alle klanten de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van de Planning kunnen testen. Hieruit kwam goedkeuring om deze major release uit te rollen naar de productie omgevingen. Dit zal in de avond van 22-11-2023 ...
    • 29-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 29 november 2023 in de avond op productie gezet. Fixes · Managementportaal o Verlof aanvragen § Het kon voorkomen dat er verlofaanvragen getoond werden van medewerkers die niet meer een actief contract hadden op de ...
    • 14-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 14 november 2023 in de avond op productie gezet. · Reminder testen Major release Planning o De Major release Planning staat klaar om getest te worden op de aparte testomgeving. o Alle organisaties hebben hier een ...