28-02-2023 Release Notes

28-02-2023 Release Notes

Functies

·       Mail versturen via planning

o   Voor het versturen van de planning per email is een apart recht gemaakt, dit recht viel eerst in het recht ‘planning opvragen’.

o   Let op bij medewerkers die al recht hadden op ‘planning opvragen’, hebben nu automatisch het recht aan staan bij ‘planning mailen’.

o   Dit recht kan aan of uit gezet worden via Instellingen / Rollen & Rechten onder Planning (afbeelding 1).

·       Rapport Bovenwettelijk verlof overzicht

o   Er is een nieuw rapport gemaakt: Bovenwettelijk verlof overzicht.

o   In dit rapport wordt een overzicht getoond per geselecteerde medewerker, per jaar op basis van het aantal uur wat overgezet wordt naar het komend jaar en het aantal opgenomen bovenwettelijke verlof uren (afbeelding 2).

o   Het overzicht kan over meerdere jaren getoond worden.






Fixes

·       Declaratie Wettelijk Verlof - vervolg

o   Voor organisaties die medewerkers handmatig invoeren in Quebble was het nog niet mogelijk om declaraties op contractformatie aan te vragen. Dit is opgelost.

§  Hierbij is het belangrijk dat bij de contractgegevens van de medewerker, het nieuwe veld kostenplaats ingevoerd word (afbeelding 3).

·       Export

o   Bij de melding van Export stonden ook geweigerde declaraties in de melding. Deze geweigerde declaraties gingen niet mee, maar werden nog wel vermeld in de melding. Dit is aangepast.

·       Rollen & Rechten

o   Het recht om een week definitief te maken in de urenverwerking, zat in het recht ‘urenverwerking opvragen' in plaats van in het recht 'urenverwerking bewerken’. Dit is aangepast.

·       Oproeppool

o   De zoek knop leek niet altijd te werken. Dit is aangepast.

·       Planning

o   Ongeldige groepsamenstelling

§  Indien er een ongeldige groepssamenstelling in de planning was, werd er in de melding niet getoond wat er ongeldig is (afbeelding 4). Dit is aangepast.

·       Rapport

o   Rapport Kostenplaatsen

§  In het rapport Kostenplaatsen werd er geen onderscheid gemaakt tussen actieve en gearchiveerde vestigingen. De gearchiveerde vestigingen worden nu tussen haakjes getoond in het rapport.

o   Rapport Verlofaanvragen

§  In het rapport Verlofaanvragen werden de goedgekeurde verlofaanvragen niet meer getoond na realisatie. Dit is aangepast.

·       Verlof

o   Medewerkers die een 0-uren contract en/of geen verlofrecht hebben aanstaan, kunnen op basis van 0 uur verlof aanvragen.

·       Werknemersportaal

o   De melding van afbouw compensatie was niet correct op het moment dat het recht op compensatie uit stond. Dit is opgelost.

o   Bij het inleveren van uren op status verlof, kon de status verlof over meerdere diensten voor dezelfde dag aanstaan. Dit is aangepast.

·       Buffercompensatie

o   Indien er uren goedgekeurd waren op de zaterdag en/of zondag, dan werden deze niet getoond in de buffercompensatie kaart. Dit is aangepast.

Verder zijn er diverse styling tickets en klantgerichte tickets opgelost. Dit zal via de conversaties gecommuniceerd worden.











Quebble Kindplanning i.c.m. Quebble Personeelsplanning

·       Kindstatus

o   Er is een nieuwe kindstatus in Quebble Personeelsplanning toegevoegd: “niet tonen”.

§  Organisaties kunnen deze optie kiezen bij Instellingen / Systeeminstellingen / Import & Export / Import.

§  De status “niet tonen” kan gekoppeld worden aan een geïmporteerde plaatsingstype die vanuit Quebble Kindplanning komen.

§  De kinderen met deze status zullen, na een import, niet getoond worden in



    • Related Articles

    • Release 288 (2-4-2024)

      Release 288 gaat op 2 april 2024 in productie. Hieronder vertellen we je er alles over. SPOTLIGHT Op de acceptatie omgeving is er een preview te zien van de nieuwe huisstijl van SDB Quebble Personeelsplanning. Er zijn een aantal veranderingen ...
    • Release 294 (24-6-2024)

      Release 293 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 294 is op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 294 gaat op 8 juli in productie en bevat: 1 spotlight, 6 aanpassingen, 1 nieuwe functionaliteit, 5 opgeloste bugs en 4 ...
    • 22-11-2023 Release Notes Major Release Planning

      Mededelingen De afgelopen weken hebben alle klanten de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van de Planning kunnen testen. Hieruit kwam goedkeuring om deze major release uit te rollen naar de productie omgevingen. Dit zal in de avond van 22-11-2023 ...
    • 29-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 29 november 2023 in de avond op productie gezet. Fixes · Managementportaal o Verlof aanvragen § Het kon voorkomen dat er verlofaanvragen getoond werden van medewerkers die niet meer een actief contract hadden op de ...
    • 14-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 14 november 2023 in de avond op productie gezet. · Reminder testen Major release Planning o De Major release Planning staat klaar om getest te worden op de aparte testomgeving. o Alle organisaties hebben hier een ...