31-01-2023 Release Notes

31-01-2023 Release Notes

 

Fixes

·       Beschikbaarheid

o   Indien een organisatie gebruik maakt van de instelling ‘Status niet beschikbaar kunnen invoeren’, kon dit ook ingevoerd worden op dagen dat de medewerker al ingepland stond. Dit is opgelost.

·       Bufferuren

o   Bij het in en uitschakelen van bufferuren werden de uitbetaalde declaraties niet goed overgezet in (buffer)compensatie. Dit is aangepast.

·       Planning

o   Status niet zichtbaar

§  Bij het plannen van een toegevoegde medewerker werd er geen status getoond in de dienst. Dit is opgelost.

o   Vervangen ziek/verlof dienst

§  Als een dienst met de status ziek of verlof vervangen wordt, werd de originele dienst niet meer getoond. Dit is aangepast.

·       Rapport

o   In het rapport ‘Gewerkte uren per medewerker per locatie’ werd er onterecht in kolom ‘uren’ een 0.25 uur ingehouden. Dit is aangepast.

·       Speciaal verlof

o   Bij het invoeren van een speciaal verlof regeling kwam er een onjuiste melding als je voor één dag speciaal verlof invoerde. Dit is aangepast.

·       Verlof

o   Verlof overzetten

§  Bij het jaarverlof overzetten werden de correcties van het oude jaar en het nieuwe jaar niet getoond bij de verlofcorrecties. Dit is aangepast.

o   Verlof i.v.m. uitbetaalde compensatie

§  Indien de instelling aanstaat om verlofopbouw over compensatie uren uit te betalen werden deze verlofuren niet getoond bij het opnemen van verlof. Dit is aangepast.

·       Werknemersportaal

o   Indien een vestiging gearchiveerd is, werd in het werknemersportaal op de gesloten datum een melding getond dat de groep gearchiveerd was. Echter stond de knop ‘Opslaan’ actief, waardoor er alsnog een standaard dienst kon worden ingeleverd. Dit is aangepast.

o   In het werknemersportaal en app kunnen de medewerkers zien met welke collega’s zij werken. Echter werd dit niet altijd correct getoond op het moment dat een collega gedeeltelijk ziek, verlof of speciaal verlof heeft. Dit is opgelost.

·       Styling

o   Er zijn diverse stylingtickets opgelost:

§  Feestdag vlag toegevoegd in de urenverwerking.

§  Tekst aanpassing bij het invoeren van een pincode via de web.

§  De mogelijkheid om SMS te gebruiken binnen de oproeppool is niet mogelijk, daarom is deze knop verwijderd.

§  Bij handmatige invoer van een contractregel is de kalender bij geboortedatum aangepast.

§  Diverse benamingen zijn gelijk gemaakt.


Verder zijn er diverse klantgerichte tickets opgelost. Dit zal via de conversaties gecommuniceerd worden.

 

Quebble Pro App

·       Verlof

o   Indien een medewerker gedeeltelijk verlof heeft, dan werd bij beide diensten CAO verlof en het icoon van verlof getoond. Dit is opgelost op zowel iOS als Android.



    • Related Articles

    • Release 288 (2-4-2024)

      Release 288 gaat op 2 april 2024 in productie. Hieronder vertellen we je er alles over. SPOTLIGHT Op de acceptatie omgeving is er een preview te zien van de nieuwe huisstijl van SDB Quebble Personeelsplanning. Er zijn een aantal veranderingen ...
    • Release 294 (24-6-2024)

      Release 293 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 294 is op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 294 gaat op 8 juli in productie en bevat: 1 spotlight, 6 aanpassingen, 1 nieuwe functionaliteit, 5 opgeloste bugs en 4 ...
    • 22-11-2023 Release Notes Major Release Planning

      Mededelingen De afgelopen weken hebben alle klanten de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van de Planning kunnen testen. Hieruit kwam goedkeuring om deze major release uit te rollen naar de productie omgevingen. Dit zal in de avond van 22-11-2023 ...
    • 29-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 29 november 2023 in de avond op productie gezet. Fixes · Managementportaal o Verlof aanvragen § Het kon voorkomen dat er verlofaanvragen getoond werden van medewerkers die niet meer een actief contract hadden op de ...
    • 14-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 14 november 2023 in de avond op productie gezet. · Reminder testen Major release Planning o De Major release Planning staat klaar om getest te worden op de aparte testomgeving. o Alle organisaties hebben hier een ...