7-2-2023 Release Notes

7-2-2023 Release Notes

Functies

·       Automatisch planning vergrendelen

o   Het automatisch vergrendelen van de planning heeft twee extra opties gekregen.

o   Het instellen van het automatisch vergrendelen van de planning kan via Instelling / Systeeminstellingen / Automatisch planning vergrendelen (afbeelding 1).

o   In totaal zijn er nu drie mogelijkheden om de planning te vergrendelen (afbeelding 2).

§  Elke dag

§  Elke vrijdag (inclusief zaterdag en zondag)

§  Elke zondag

o   Zodra een planning nog niet vergrendeld is, kunnen organisaties handmatige aanpassingen aan het rooster maken.

o   Let op; Medewerkers kunnen hun uren pas inleveren nadat een planning is vergrendeld.

·       Declaratie Wettelijk Verlof

o   Er is een nieuwe declaratie type toegevoegd; declaratie wettelijke verlof uitbetalen.

o   Deze declaratie type dient eerst ingevoerd te worden via Instellingen / Systeeminstellingen/ Declaratietypes (afbeelding 3).

o   Zodra deze is toegevoegd kunnen medewerkers declaraties op basis van hun wettelijk verlof aanvragen.

o   Voor organisaties zonder koppeling is deze declaratie op dit moment alleen mogelijk op basis van organisatorische eenheid.

o   Deze mogelijkheid is beschikbaar voor zowel de webversie als Quebble Pro app.



Automatisch planning vergrendelen








Declaratie Wettelijk Verlof

 

Fixes

·       Verlof afronding

o   Het verlof werd op twee cijfers achter de komma afgerond in de app. Waar dit overal één cijfer achter de komma is. Dit is aangepast.

·       Rechten “tabblad wijzigen”

o   Het recht op tabblad “wijzigen in de planning” (Bij Personeel) en tabblad “voorkeuren” (Bij Planning) was alleen beschikbaar op het moment dat de medewerker de rol en rechten had als admin. Dit is aangepast.

Verder zijn er diverse klantgerichte tickets opgelost. Dit zal via de conversaties gecommuniceerd worden.




Quebble Pro App

·       iOS (1.7.1)

o   Via declaraties is het mogelijk gemaakt om wettelijk verlof uit te laten betalen, mits de organisatie dit toestaat.

o   De verlofkaart toont nu het saldo van uitbetaald verlof en uit te betalen verlof, indien dit van toepassing is en de organisatie dit toestaat.

o   Indien de medewerker de details van een dienst bekijkt waar een opmerking bij is gezet, dan wordt de opmerking nu ook getoond.

·       Android (1.6.4)

o   Indien een medewerker meerdere diensten op één dag heeft dan werden deze niet op chronologische volgorde getoond. Dit is aangepast.

o   Via declaraties is het mogelijk gemaakt om wettelijk verlof uit te laten betalen, mits de organisatie dit toestaat.

o   De verlofkaart toont nu het saldo van uitbetaald verlof en uit te betalen verlof, indien dit van toepassing is en de organisatie dit toestaat.

o   De verlofkaart kan handmatig ververst worden door op de verlofkaart zelf naar beneden te swipen ("pull to refresh"). (Dit was al beschikbaar op iOS).


    • Related Articles

    • Release 288 (2-4-2024)

      Release 288 gaat op 2 april 2024 in productie. Hieronder vertellen we je er alles over. SPOTLIGHT Op de acceptatie omgeving is er een preview te zien van de nieuwe huisstijl van SDB Quebble Personeelsplanning. Er zijn een aantal veranderingen ...
    • Release 294 (24-6-2024)

      Release 293 is zojuist op de productie omgeving geplaatst en Release 294 is op de acceptatie omgeving geplaatst. Release 294 gaat op 8 juli in productie en bevat: 1 spotlight, 6 aanpassingen, 1 nieuwe functionaliteit, 5 opgeloste bugs en 4 ...
    • 22-11-2023 Release Notes Major Release Planning

      Mededelingen De afgelopen weken hebben alle klanten de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van de Planning kunnen testen. Hieruit kwam goedkeuring om deze major release uit te rollen naar de productie omgevingen. Dit zal in de avond van 22-11-2023 ...
    • 29-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 29 november 2023 in de avond op productie gezet. Fixes · Managementportaal o Verlof aanvragen § Het kon voorkomen dat er verlofaanvragen getoond werden van medewerkers die niet meer een actief contract hadden op de ...
    • 14-11-2023 Release Notes

      Mededeling · Deze release wordt op 14 november 2023 in de avond op productie gezet. · Reminder testen Major release Planning o De Major release Planning staat klaar om getest te worden op de aparte testomgeving. o Alle organisaties hebben hier een ...