Bekwaamheden: beoordelaars koppelen/ontkoppelen

Als beheerder kun je beoordelaars koppelen aan een activiteit (zoals een praktijktoets) of bestaande beoordelaars ontkoppelen. Volg hiervoor de volgende stappen:
  1. Navigeer naar Beheer -> Bekwaamheden
  2. Klik op de knop met drie puntjes om het menu te openen van de bekwaamheid.

1. Selecteer in het menu de optie Toewijzen aan afdeling / functie.
Er wordt een nieuw scherm geopend met afdelingen die aan de bekwaamheid staan toegevoegd:

1. Klik op de afdeling waaraan je de beoordelaar wilt gaan koppelen/ontkoppelen.
  2. Klik op de functie van de afdeling waaraan je de beoordelaar wilt gaan koppelen/ontkoppelen

1. Klik op de knop Beoordelaars beheren

1. In het veld Beoordelaar kun je de persoon zoeken en koppelen.
  2. Je kunt een reeds toegevoegde beoordelaar ontkoppelen door de persoon te deselecteren naast de activiteit.
  3. Klik op Toepassen.