Beoordelaars koppelen aan afdeling

Beoordelaars koppelen aan bekwaamheid

Bij toewijzen van de bekwaamheid aan afdeling/functie combinatie of individueel kunnen de beoordelaars gekoppeld worden. Deze zijn ook zichtbaar voor de medewerker. Ga naar de afdeling waarvan u de manager bent en selecteer Bekwaamheden. Als beheerder kunt u op deze wijze beoordelaars toevoegen op elke afdeling.

1. Selecteer de bekwaamheid waar u de beoordelaar(s) wilt toevoegen
  2. Ga naar afdeling/ bekwaamheden:
    1. kies voor functies koppelen
    2. Kies manager of medewerker optie
    3. Voeg een beoordelaar aan toe. Vergeet deze niet op te slaan.

Open de bekwaamheid en selecteer de toets vorm waaraan u beoordelaars wilt toevoegen:
  1. praktijktoets
  2. peerreview
  3. skillslab toets