Opleidingen rapport afdeling met opleidingen matrix

Rapportage opleidingen

Als beheerder kun je de status van opleidingen bekijken binnen de afdelingen. Je klikt op het tabblad Opleidingen bij een afdeling. Je komt daarbij in het overzicht van de opleidingen van de afdeling. Je ziet daarbij een overzicht van alle opleidingen. Je kunt deze lijst opslaan als PDF of Excel bestand.

Het is ook mogelijk om een opleiding te openen. Door op een opleiding te klikken (mits matrixweergave uitgeschakeld), zie je meer informatie over welke medewerkers wel of niet behaald zijn.

Voor meer details kan er een filter instelling aangebracht worden op de opleidingen pagina. Door op het filter icoon te klikken kan er gefilterd worden op Cluster, Categorie en Functie. Niet toegewezen / Niet van toepassing bekwaamheden kunnen verborgen worden als de filter ingeschakeld wordt.

Opleidingen matrixweergave

In het overzicht van de opleidingen is het mogelijk om een matrixweergave te tonen. Je kunt per medewerker zien wat de status is van elke opleiding.
Zorg dat de matrixweergave aan staat om de opleidingen van de medewerkers goed te kunnen inzien.

De informatie over de statussen worden als volgt getoond:
  1. Groen: je bent voldaan
  2. Oranje: de opleiding verloopt bijna
  3. Rood: de opleiding is verlopen of niet voldaan
  4. Blauw: de opleiding is ingeschreven of gestart
  5. Grijs: de opleiding is niet toegewezen of nog niets gedaan