Bekwaamheden rapport afdeling met bekwaamheden matrix

Rapportage bekwaamheden

Als je als manager de status van de afdeling op de bekwaamheden wilt weten, klik je op het tabblad Bekwaamheden bij de afdeling waar je toegang tot hebt. Je komt daarbij in het overzicht van de bekwaamheden die aan je afdeling(en) zijn gekoppeld. Je ziet daarbij een overzicht van alle bekwaamheden. Je kunt deze lijst opslaan als PDF of Excel bestand.

Het is ook mogelijk om een bekwaamheid te openen. Door op een bekwaamheid te klikken (mits matrixweergave uitgeschakeld), zie je meer informatie over welke medewerkers wel of niet bekwaam zijn.

Voor meer details kan er een filter instelling aangebracht worden op de bekwaamheden pagina. Door op het filter icoon te klikken kan er gefilterd worden op ClusterCategorie en FunctieNiet toegewezen / Niet van toepassing bekwaamheden kunnen verborgen worden als de filter ingeschakeld wordt.

Bekwaamheden matrixweergave

In het overzicht van de bekwaamheden is het mogelijk om een matrixweergave te tonen. Je kunt per medewerker zien wat de status is van elke bekwaamheid.

Zorg dat de matrixweergave aan staat om de bekwaamheden van de medewerkers goed te kunnen inzien.

De informatie over de statussen worden als volgt getoond:
  1. Groen: je bent bekwaam
  2. Oranje: de bekwaamheid verloopt bijna
  3. Rood: de bekwaamheid is verlopen of niet voldaan
  4. Grijs: de bekwaamheid is niet toegewezen of niet van toepassing