Deelnemen als expert aan kracht- en ontwikkelsessie

Als expert kun je zelf ook deelnemen aan een kracht- en ontwikkelsessie. Onderstaand beeld wordt dan zichtbaar. Klik vervolgens op 'Ja, ik neem deel' om deel te nemen aan de sessie.

Als je niet wilt deelnemen, maar wel inzicht wil in een sessie, kun je de voortgang van een sessie zien. Er kunnen dan geen inhoudelijke punten bekeken worden, maar er kan wel een analyse gemaakt worden.